Els anells són una joia popular i atemporal que les dones els agrada portar. Es presenten en una àmplia gamma d'estils, dissenys i materials, de manera que és fàcil que les dones trobin l'anell perfecte que s'adapti al seu gust i estil individual. En aquest article, explorarem diferents tipus d'anells per a dona, com ara anells de compromís, anells de casament i anells de moda.

 

Anells de compromís 

Un anell de compromís és una joia de gran valor simbòlic. Aquest anell és en realitat una promesa, una senyal, de l’amor i del compromís entre dues persones. Normalment, la joia de compromís sol ser un anell del tipus solitari, és a dir, un anell d’or blanc, d’or groc, d’or rosa o de platí amb un diamant natural al centre com a únic protagonista. De solitaris en podem trobar de diferents estils i dissenys, des dels més clàssics als més originals, passant pels anells d’inspiració vintage amb un, dos o tres diamants i rosetó de gemmes al voltant.

També hi ha qui ofereix aliances de diamants com a anell de compromís. És una gran opció per aquelles dones que prefereixen un anell brillant, de gran potència i personalitat, però alhora que sigui còmode, ja que cap diamant o pedra preciosa s’eleva per sobre de la resta.

Cal tenir present els anells híbrids, una barreja d’aliança de diamants amb anell solitari, que sorprendrà a aquelles dones més romàntiques que porten temps somiant amb el seu gran dia. 

Sigui quina sigui l’elecció de l’anell de compromís, és important que s’adequï a la personalitat de la persona que el lluirà. El caràcter de cadascú també ajudarà a determinar la mida del diamant, ha de ser proporcionada a la mà i adequada a l’estil de cadascú. 

 

Quan valoris adquirir un anell de compromís, tingues present que el diamant sigui natural i que respongui a les 4C per tal que la pedra preciosa reflecteixi el 100% de la llum que hi penetra i resplendeixi com un estel. Les 4C són la talla, la puresa, el color i els quirats. També valora que siguin diamants impecables o ideals (de triple excel·lència) i que sigui de procedència ètica, és a dir, que siguin originaris de països lliures de conflicte.





Anells de casament- fer un text nou amb les seguents paraules

 

Els anells de casament són dos anells que s’intercanvien les parelles per a simbolitzar el seu compromís i amor mutu. A diferència dels anells de compromís, normalment els anells de casament (també coneguts, com a aliances) se solen intercanviar durant la cerimònia del casament. Els anells de noces els podem trobar en una gran varietats de dissenys, des dels més senzills als més elaborats. L’elecció dependrà del gust i del pressupost de cadascú. Algunes parelles opten per escollir-los a joc i fer-se les aliances de casament en igual disseny. D’altres, trien anells de disseny diferent, que reflecteixin la personalitat de cada membre de la parella. I és que les aliances de casament, són anells que es porten cada dia durant tota la vida, val la pena que s’adequïn al caràcter de cadascú.

 

Generalment, els anells de noces estan treballats amb metalls nobles, com l’or i el platí, ja que són metalls perdurables en el temps. L’or és l’opció més popular, és fàcil de treballar i permet gran varietat de dissenys. El platí és una opció exclusiva i molt encertada per als anells més especials de la parella, com els anells de compromís i les aliances de casament. El platí és més rar de trobar en la natura, és molt perdurable en el temps i és de tots els metalls el més hipoal·lergènic.